Matinalii Digi FM - Jurnal de Covasna

Pare o glumă, dar vă garantăm că suntem cât se poate de serioși. Lăsăm și video mai jos, mărturie a succesului colegei noastre.

Am plecat din Sfântu Gheorghe cu destinația Comuna Zăbala, acolo unde am descoperit natura în plină floare. Dealuri de foioase și conifere, revărsate în câmpuri de iarbă grasă, proaspătă, de un verde încântător, pe care primăvara a revărsat covoare de răpită.

Imediat ce treci de aceste dealuri și în zare vezi munții încă cernuți de zăpadă, intri în universul comunei Zăbala, mai exact în conacul oficial al comunei, un conac ca în povești, renovat și îngrijit, care te primește cu meniuri delicate, degustări și – cel mai important – prietenie peste măsură.

Am vizitat clădirea principală, am admirat fostele dependințe transformate în săli de bal și cazare și am mers cu trăsura, așa cum numai în filme vezi.

Ți-am pregătit un documentar pentru ca atunci când vei fi milionar să știi ce iaht să-ți cumperi.Hai să vezi Iahturi de lux, azi de la 21:55, numai pe Digi Life. Hai în Digi Online!

Și poate că asta vi se pare suficient, dar impresionată de colegii Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru, care au pornit cu bicicletele prin pădure și în jurul helesteului, Beatrice Ghiciov a încercat și a reușit să meargă pe bicicletă pentru prima dată.

Lăsăm mai jos pozele și video să dovedească aventura noastră și, ca de obicei, pentru restul detaliilor ne auzim în fiecare dimineață de la 06.30 la 10.00, când, săptămâna aceasta, Sunăm bine din Covasna.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media